info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Werken bij

Forte Kinderopvang is een professionele organisatie die voor kinderen van 0 tot 12 jaar een thuisplek buitenshuis biedt. Daartoe beheert zij kinderdagverblijven, vestigingen voor buitenschoolse opvang en peuteropvang in Alkmaar, Bergen, De Beemster, Castricum, Egmond, Graft-De Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Oterleek, Schoorl en Stompetoren.

Wat bieden wij?

Regelmatig zijn wij op zoek naar versterking van onze teams. Wij bieden een prettige informele werksfeer binnen een ambitieuze organisatie. Daarnaast kent Forte Kinderopvang goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een salariëring conform de CAO Kinderopvang, een 36-urige werkweek, mogelijkheden voor fulltime of parttime werken, veel opleidingsmogelijkheden en deskundigheidsbevordering, pensioenregeling, workshops speciaal voor medewerkers, leuke extraatjes (zoals korting op je sportschoolabonnement) en een kinderopvangregeling.

Vacatures of stages

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende baan of stage bij een dynamische organisatie, kijk dan bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Voor de mogelijkheden voor een stage of een BBL plek kijk je bij onze stageplaatsen.

CalibrisErkend leerbedrijf

Forte Kinderopvang is een erkend leerbedrijf van Calibris.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het werken bij Forte Kinderopvang, neem dan contact op met het Centraal Bureau op telefoonnummer 0251-658058, of via info@fortekinderopvang.nl.

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact