info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Castricum Preschool de Sokkerwei

Preschool De Sokkerwei (vanaf 2½ jaar) is een wezenlijk onderdeel van de school. In nauwe samenwerking met basisschool De Sokkerwei stimuleren wij een brede ontwikkeling van de kinderen en bereiden we hen voor op de snel veranderende wereld van nu. Vanuit een gedeelde pedagogische visie gaan onderwijs en kinderopvang bij ons hand in hand en bieden wij als Kindcentrum een doorlopende leerlijn van 2½ - 12 jaar.

Met uitdagend onderwijs, buitenschoolse opvang en peuteropvang onder één dak bieden wij als Kindcentrum een optimale leef-, leer- en werkomgeving. Ons team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten draagt zorg voor een soepele en vloeiende overgang waarbij onderwijs en kinderopvang naadloos in elkaar overlopen.

De Preschool is een opvanggroep voor peuters van 2½ - 4 jaar. De Preschool beschikt over een eigen groepsruimte in de school. De ruimte is overzichtelijk en ruim ingericht met verschillende hoeken waarin de kinderen zich kunnen terugtrekken en in hun eigen tempo verschillende spelmaterialen kunnen ontdekken. De Preschool maakt gebruik van het ruime schoolplein van De Sokkerwei met speeltoestellen en zandbak. Binnen de Preschool ligt de nadruk op persoonlijke ontwikkeling en gepersonaliseerd leren. Kinderen krijgen de ruimte om zich op persoonlijk en sociaal gebied te ontplooien, mede met hulp van het IPC-programma

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Dit is een nieuwe vestiging. Zodra het rapport van de GGD bekend is volgt de link naar het rapport.  

Kom kijken en kennismaken!

 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact