info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Castricum Preschool De Klimop

De Preschool De Klimop in Castricum is een peuteropvanggroep voor kinderen van 2,5 - 4 jaar, gehuisvest in een eigen groepsruimte in basisschool De Klimop aan de Rooseveltlaan. Binnen de Preschool ligt de nadruk op persoonlijke ontwikkeling en gepersonaliseerd leren. Kinderen krijgen de ruimte om zich op persoonlijk en sociaal gebied te ontplooien met behulp van het IPC-programma. Daarnaast wordt er actief kennisgemaakt met de Engelse taal. 

Zo maken de kinderen voorzichtig kennis met het onderwijs, waardoor de drempel naar het basisonderwijs een stuk lager wordt en groeien de peuters met plezier richting de basisschool.
Komt u kijken en kennismaken? Elke dinsdag- en donderdagochtend tussen 8.30 en 9.00 is het inloopochtend bij de Preschool! Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom voor een rondleiding. 

Binnen

De Preschool beschikt over een eigen groepsruimte in de school. De ruimte is overzichtelijk en ruim ingericht met verschillende hoeken waarin de kinderen zich kunnen terug trekken en in hun eigen tempo verschillende spelmaterialen kunnen ontdekken.

Buiten

De Preschool maakt gebruik van het ruime schoolplein van De Klimop met speeltoestellen en zandbak.

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging.

Kom kijken en kennismaken!

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact