info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Zuidoostbeemster De Boomhut

Deze locatie aan het Middenpad 3 is gelegen in het multifunctionele gebouw van de Bloeiende Perelaar. Op deze locatie is ook peuteropvang De Boomhut, BSO de Boomhut en haar dependance gevestigd. Na de verbouwing van het KDV in de zomer van 2017 is één centrale plek ontstaan waar kinderen uit Zuidoostbeemster e.o. worden opgevangen door Forte Kinderopvang.

Binnen

De ruimte is overzichtelijk ingericht met verschillende hoeken waar voor elke leeftijd of belangstelling iets te vinden is, zoals een speelhoek en een huishoek.  Ook is er een speciale grondbox voor baby’s, zodat ook zij veilig op ontdekking uit kunnen gaan.

Buiten

De Boomhut beschikt over een eigen buitenruimte. Hier kunnen de kinderen heerlijk buitenspelen: fietsen, spelletjes spelen en allerlei leeftijds- en belangstellingsgerichte activiteiten ondernemen. Er is een o.a een ruime zandbak, waar de kinderen van het kinderdagverblijf ook de peuters van de Peuteropvang kunnen ontmoeten en samen kunnen spelen. In de herfst van 2017 wordt de tuin volledig opnieuw ingericht .

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport. Dit rapport is op basis van de Peuteropvang groep. Zodra er een nieuw GGD rapport beschikbaar is, vindt u deze via dezelfde link.

Kom kijken en kennismaken!

 

 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact