info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Limmen Eigen Wijs

Eigen Wijs is gevestigd aan de Lage Weide, in een nieuw pand met avontuurlijke tuin. De ligging van de knusse vestiging leent zich goed voor uitstapjes in de omgeving, maar ook voor regelmatige bezoekjes aan de ouderen van het nabijgelegen Zorgcentrum De Cameren.

Tot 1 februari 2018 valt deze vestiging onder Forte Kinderopvang. Vanaf deze datum neemt Stichting Kinderopvang Heerhugowaard de opvang op deze locatie over. Voor meer informatie en inschrijven kunt u tot 1 februari 2018 bij ons terecht. Voor meer informatie over Stichting Kinderopvang Heerhugowaard: klik hier.

Binnen

Kinderdagverblijf Eigen Wijs bestaat uit ruime groepsruimtes en bijzondere extra's zoals een snoezelruimtes voor de allerkleinsten en een knutselatelier. Daarnaast biedt de centrale hal volop uitdaging.

Buiten

In de avontuurlijke tuin is er plek voor de allerkleinsten om te voelen, kruipen en te beleven. De oudere kinderen kunnen terecht op natuurlijke speelplekken in de tuin, of in de zelf onderhouden moestuin. Appelmoes wordt gemaakt van de eigen appelboom.

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging. 

Kom kijken en kennismaken! 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact