info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Heiloo De Bosuil

De Bosuil is gevestigd aan de Stationsweg, op loopafstand van het centrum en station van Heiloo. De ligging van deze vestiging leent zich goed voor gezellige uitstapjes in het centrum, zoals naar de bibliotheek of de kinderboerderij.

Binnen

Kinderdagverblijf De Bosuil bestaat uit een ruime groepsruimte,  overzichtelijk ingericht met verschillende hoeken waarin de kinderen zich terug kunnen trekken. Zo is er een ruimte ontstaan waar voor elke leeftijd of belangstelling wat wils is. Ook zijn er speciale grondboxen voor baby’s. Daarnaast is er een kindveilige keuken aanwezig, waar de kinderen zich uit kunnen leven in hun eigen culinaire hoogstandjes.

Buiten

De Bosuil beschikt over een eigen buitenruimte. Hier kunnen de kinderen heerlijk buitenspelen: fietsen, spelletjes spelen en allerlei leeftijds- en belangstellingsgerichte activiteiten ondernemen. Ook is hier de eigen moestuin te vinden, naast de grote zandbak en een speelhuis.

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging. Dit rapport is op basis van de oude vestiging (Het Kasteel). Zodra er een nieuw GGD rapport beschikbaar is, vindt u deze via dezelfde link.

Kom kijken en kennismaken!

 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact