info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Graft - De Rijp De Pauw

Kinderdagverblijf De Pauw is gevestigd in brede school De Pauw. Hier zijn twee basisscholen, de GGD HollandsNoorden, Bibliotheek Kennemerland en vestigingen voor peuteropvang en buitenschoolse opvang van Forte Kinderopvang gevestigd. De ligging van de vestiging leent zich goed voor leuke uitstapjes gemaakt naar onder andere de kinderboerderij en het dorp. 

Binnen

Kinderdagverblijf De Pauw in de brede school bestaat uit twee ruime groepsruimtes met een op leeftijden afgestemd aanbod in speelgoed, spellen en creatieve materialen. Elke groepsruimte beschikt over  tuindeuren die toegang geven naar het buitenspeelterrein. Ook is er een centrale keuken voor de kookactiviteiten. De centrale hal geeft toegang tot alle ruimtes waaronder het creatief-atelier die door zijn halfronde raam een blikvanger in het pand is. 

Buiten

Kinderdagverblijf De Pauw heeft de beschikking over een natuurlijke tuin met elementen van de walvisvaarders erin verwerkt. In de avontuurlijke tuin kunnen kinderen veilig op onderzoek uit gaan: een grasveldje en grote keien om op te zitten of te klauteren, paadjes in het groen, en veel plaats om lekker te spelen. Het kinderdagverblijf gebruikt een gedeelte van het plein van De Tweemaster, welke voorzien is van uitdagende speelmaterialen.

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging. 

Kom kijken en kennismaken! 

 

 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact