info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Bakkum Het Stokpaardje

Forte Kinderopvang zet per 1 januari 2019 KDV Het Stokpaardje voort.  

Agrarisch kinderdagverblijf Het Stokpaardje is gevestigd in het buitengebied van Bakkum (gemeente Castricum). Aan de Jan Miessenlaan 5 staat “Stal Duinveldt". Het kleinschalige kinderdagverblijf is gevestigd in een speciaal daarvoor omgebouwde stal bij een paardenfokkerij: een unieke opvangformule, gestoeld op Scandinavisch concept.

Buiten
Buiten op de boerderij! De buitenspeelruimte onderscheidt zich door verschillende agrarische kenmerken. De kapberg waar de kinderen beschut kunnen buitenspelen, de aangrenzende moestuin, de fruitbomen en de kleine boerderijdieren in de buurt van de speelruimte maken deze locatie uniek. De omheinde buitenspeelruimte is voorzien van veel natuurlijke elementen zoals zand, gras, water, houtsnippers, grind, hoogteverschillen begroeiing ed. Er is een heerlijke veranda inclusief buitenbedjes, en royale buitenspeelruimte.
 
Binnen

Huiselijkheid en rust: dat kenmerkt Het Stokpaardje. In de grote groepsruimte zijn verschillende speelplekken die buiten de looproute liggen zodat kinderen rustig kunnen spelen. Ook is er een atelier en keuken aanwezig. Op deze manier wordt een sfeer gecreëerd die veiligheid, geborgenheid en vertrouwen uitstraalt.

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging. Dit rapport is gebaseerd op de vorige eigenaar. Zodra er een nieuw GGD rapport beschikbaar is, is deze hier te vinden.

 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact