info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Zuidoostbeemster De Boomhut Dependance

BSO De Boomhut Dependance is gevestigd in een ruimte in het buurthuis aan Middenpad 2 in het multifunctionele gebouw van de Bloeiende Perelaar, naast de huidige BSO. Op deze locatie zijn ook peuteropvang De Boomhut en KDV De Boomhut te vinden.  Zo is er één centrale plek ontstaan waar kinderen uit Zuidoostbeemster e.o. worden opgevangen.

Binnen

De ruimte in het buurthuis is gelegen in de zogenaamde “Toneelzaal” en is in de zomer van 2017 verbouwd en gerenoveerd. In deze ruimte is voor elk wat wils te vinden, zoals leeftijds- en belangstellingsgericht speelgoed, een chillhoek en een gedeelte waar de kinderen zich kunnen uitleven in toneelspelen.

Buiten

BSO De Boomhut beschikt over een eigen buitenruimte en alle speelterreinen van de school. Deze zijn samen met school opnieuw ingericht en voorzien van speeltoestellen. Ook kunnen de kinderen gebruik maken van het tegenovergelegen speelterrein van de “Spelemei” en het basketbalveld.

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport. Dit rapport is op basis van BSO De Boomhut. Zodra er een nieuw GGD rapport voor BSO De Boomhut Dependance beschikbaar is, vindt u deze via dezelfde link. 

Kom kijken en kennismaken!

 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact