info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Limmen Het Avontuur

BSO Het Avontuur is gevestigd aan de Lage Weide in Limmen. De ligging van deze vestiging leent zich goed voor uitstapjes naar bos, polder en strand, maar ook aan de verschillende speelplaatsen in de buurt.

Tot 1 februari 2018 valt deze vestiging onder Forte Kinderopvang. Vanaf deze datum neemt Stichting Kinderopvang Heerhugowaard de opvang op deze locatie over. Voor meer informatie en inschrijven kunt u tot 1 februari 2018 bij ons terecht.

Voor meer informatie over Stichting Kinderopvang Heerhugowaard: klik hier.

Binnen

BSO Het Avontuur heeft een eigen ruimte in het aangrenzende gebouw van de Kerkuil. Voor kinderen van 4-7 jaar is er rust na schooltijd. Zij spelen in de bouw- of poppenhoek, doen spelletjes of knutselen. Voor de kinderen van 8 jaar en ouder is er een uitdagend activiteitenaanbod in hun eigen aparte ruimte waar ze ook kunnen loungen en chillen.

Buiten

BSO Het Avontuur heeft een eigen plein en maakt gebruik van het schoolplein ernaast, maar maakt ook vele uitstapjes in het bos, strand en duin. Het Avontuur heeft ook een eigen moestuin met groentes en bloemen.

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging. 

Samenwerking

BSO Het Avontuur vangt kinderen op van de Kerkuil en Kleurenorkest. Met deze scholen is intensieve afstemming over de ontwikkeling van uw kind. BSO Het Avontuur werkt verder samen met lokale sport- en culturele verenigingen.

Kom kijken en kennismaken!

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact