info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Heiloo Slimpad

BSO Slimpad is gevestigd in een modern eigen pand aan het Slimpad. De ligging leent zich goed voor uitstapjes in de omgeving en natuurlijk naar bos, strand en duin.

Tot 1 maart 2018 valt deze vestiging onder Forte Kinderopvang. Vanaf deze datum neemt Stichting Kinderopvang Heerhugowaard & De Egmonden de opvang op deze locatie over. Voor meer informatie en inschrijven kunt u tot 1 maart 2018 bij ons terecht. Voor meer informatie over Stichting Kinderopvang Heerhugowaard & De Egmonden: klik hier.

Binnen

De BSO is gehuisvest in een eigen ruimte in een nieuw gebouw naast de Radboudschool. Naast de ruime kindvriendelijke keuken zijn er aparte hoeken waar verschillende leeftijden zich kunnen vermaken. Ook gebruikt de BSO een lokaal in de school.

Buiten

BSO Slimpad maakt gebruik van het schoolplein met zandbak, voetbalveldje en klimhuis met glijbaan. Daarnaast worden vele uitstapjes naar het bos, strand en duin gemaakt.

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging.

Samenwerking

BSO Slimpad vangt kinderen op van de Radboudschool en de Springschans. Met deze school is intensieve afstemming over de ontwikkeling van uw kind. De BSO werkt verder samen met lokale sport- en culturele verenigingen.

Kom kijken en kennismaken!

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact