info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Heiloo Nijverheidsweg

Theater BSO Nijverheidsweg en biedt opvang aan leerlingen van de Meander en de Paulusschool. Gevestigd in het pand van Sierhuis Events, goed bereikbaar aan de Nijverheidsweg, grenzend aan de wijk Ypestein en vlakbij de nieuw aan te leggen aansluiting met de A9. De ligging van deze vestiging leent zich voor gezellige uitstapjesin de omgeving. Bijzonder is het eigen theater. 

Binnen

De BSO beschikt over een eigen groepsruimte die gevestigd is in het mini-theater: genoeg mogelijkheden voor creatieve uitspattingen dus! Daarnaast maakt de BSO gebruik van de keuken en het atelier van kinderdagverblijf De Paradijsvogel. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen ook naar de BSO 7+ bij de Foresters. Naast de gebruikelijke Forte BSO activiteiten kunnen de kinderen hier op theateravontuur op een groot podium, volledig uitgerust met lichten, microfoons, toneelattributen, zelfgemaakte decors en kostuums.

Buiten

BSO Nijverheidsweg maakt gebruik van de ruime tuin van het kinderdagverblijf en maakt daarnaast veel uitstapjes. 

Bijzonder 

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport van deze vestiging.  

Samenwerking

BSO Nijverheidsweg biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van Meander en Paulussschool. Met deze school is intensieve afstemming over de ontwikkeling van uw kind. De BSO werkt verder samen met lokale sport- en culturele verenigingen.

Kom kijken en kennismaken!

 

 

 

 

 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact