info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Heiloo Hasebroekweg

BSO Hasebroekweg is gevestigd in een modern pand aan de J.P. Hasebroekweg. De ligging leent zich goed voor uitstapjes in de omgeving en natuurlijk naar bos, strand en duin.

Tot 1 maart 2018 valt deze vestiging onder Forte Kinderopvang. Vanaf deze datum neemt Stichting Kinderopvang Heerhugowaard de opvang op deze locatie over. Voor meer informatie en inschrijven kunt u tot 1 maart 2018 bij ons terecht. Voor meer informatie over Stichting Kinderopvang Heerhugowaard & De Egmonden: klik hier.

Binnen

De BSO beschikt over een eigen groepsruimte, een keuken en een atelier in het nieuwbouwpand van de Benedictusschool. De kinderen gebruiken ook de gymzaal en de kleuterlokalen van de Benedictusschool.

Buiten

BSO Hasebroekweg maakt gebruik van het zeer ruime schoolplein van de school, en maakt daarnaast veel uitstapjes naar het bos, strand en duin.

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging. Hier leest u onze laatste reactie op het rapport richting gemeente Heiloo en hier het antwoord van de gemeente Heiloo. 

Samenwerking

BSO Hasebroekweg biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van Benedictusschool. Met deze school is intensieve afstemming over de ontwikkeling van uw kind. De BSO werkt verder samen met lokale sport- en culturele verenigingen.

Kom kijken en kennismaken!

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact