info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Heiloo Boekenstein

BSO Boekenstein is gevestigd aan de Boekenstein en vangt kinderen van 4-7 jaar op. De ligging van de vestiging leent zich goed voor uitstapjes in de omgeving en natuurlijk naar bos, strand en duin.

BSO Boekenstein Dependance (opvang voor de Willibrordschool) valt tot 1 maart 2018 onder Forte Kinderopvang. Vanaf deze datum neemt Stichting Kinderopvang Heerhugowaard & De Egmonden de opvang op deze locatie over. Voor meer informatie en inschrijven kunt u tot 1 maart 2018 bij ons terecht. Voor meer informatie over Stichting Kinderopvang Heerhugowaard: klik hier. BSO Boekenstein (Zuidwester en Elkerlyc) blijven wel onder Forte Kinderopvang vallen. 

Binnen

BSO Boekenstein bestaat uit een hoofdgebouw en een dependance, beide met een grote groepsruimtes. Beide gebouwen zijn direct naast de basisscholen Zuidwester, Elkerlyc en St. Willibrordschool gevestigd.

Buiten

BSO Boekenstein maakt gebruik van de schoolpleinen van de drie omliggende scholen en heeft daarmee een zeer grote buitenruimte tot haar beschikking.

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging.  Hier leest u onze laatste reactie op het rapport richting gemeente Heiloo en het hier het antwoord van de gemeente Heiloo.

Samenwerking

BSO Boekestein biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van de Elckerlyc, De Zuidwester en de St. Willibrordschool. Met deze scholen is intensieve afstemming over de ontwikkeling van uw kind. BSO Boekestein werkt verder samen met lokale sport- en culturele verenigingen.

Kom kijken en kennismaken!

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact