info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Groet Korhoendersweg

BSO Korhoendersweg is gevestigd in basisschool Het Klimduin aan de Korhoendersweg in Groet. De ligging van deze vestiging leent zich goed voor uitstapjes naar bos, duin en strand.

Tot 1 februari 2018 valt deze vestiging onder Forte Kinderopvang. Vanaf deze datum neemt Stichting Kinderopvang Heerhugowaard de opvang op deze locatie over. Voor meer informatie en inschrijven kunt u tot 1 februari 2018 bij ons terecht.

Voor meer informatie over Stichting Kinderopvang Heerhugowaard: klik hier.

Binnen

De BSO beschikt over een eigen ruimte in de school en beschikt over een gezellige groepsruimte. Ook gebruikt de BSO de gymzaal van de school.

Buiten

De BSO maakt gebruik van het ruime schoolplein met speeltoestellen en zandbak, en het naastegelegen panna- en basketbalveldje, maar maakt ook vele uitstapjes in de buurt naar speelplaatsen en natuurlijk ook naar bos, strand en duin.

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging.

Samenwerking

BSO Korhoendersweg vangt kinderen op in Het Klimduin. Met deze school is intensieve afstemming over de ontwikkeling van uw kind. BSO Korhoendersweg werkt verder samen met lokale sport- en culturele verenigingen.

Kom kijken en kennismaken!

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact