info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Castricum De Puikman

BSO de Puikman is gevestigd op het terrein van sportvereniging Vitesse '22, aan de voet van de duinen. De unieke ligging van deze vestiging en de beschikking over de voetbalvelden leent zich goed voor actieve opvang van kinderen vanaf 7 jaar.

Binnen

BSO de Puikman heeft de beschikking over de stoere kantine van de sportvereniging, met een keuken, geluidsinstallatie, een eigen chillhoek met banken en heel veel ruimte.

Buiten

De BSO maakt gebruik van de omliggende sportvelden, de Papenberg, het naastgelegen bos en natuurlijk strand en duin. Hier hebben de kinderen zowel binnen als buiten een zee van ruimte!

Bijzonder

Praktisch

Samenwerking

BSO De Puikman vangt kinderen op van Cunera, Juliana van Stolbergschool, Montessorischool, De Klimop, Helmgras, de Paulusschool en Sokkerwei. Met deze scholen is intensieve afstemming over de ontwikkeling van uw kind. BSO De Puikman werkt verder samen met lokale sport- en culturele verenigingen.

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging. Hier leest u onze laatste reactie op het rapport richting gemeente Castricum.

Kom kijken en kennismaken!

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact