info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Castricum De Boomhut

Als eerste Kindcentrum in Castricum is BSO De Boomhut  een wezenlijk onderdeel van basisschool De Sokkerwei. In nauwe samenwerking met basisschool De Sokkerwei stimuleren wij een brede ontwikkeling van de kinderen en bereiden we hen voor op de snel veranderende wereld van nu. Vanuit een gedeelde pedagogische visie gaan onderwijs en kinderopvang bij ons hand in hand en bieden wij als Kindcentrum een doorlopende leerlijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 – 18.30 uur.  

Voor en na schooltijd bundelen wij onze krachten voor de opvang van onze kinderen. Kinderen kunnen kiezen voor muziek, sport, spel of huiswerk. Al deze activiteiten vinden plaats in het schoolgebouw. Als Kindcentrum bieden wij veel extra activiteiten voor de kinderen. Zo geven wij elk kind de mogelijkheid om zich ook op sportief, muzikaal en sociaal gebied maximaal te kunnen ontwikkelen. Ons team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten draagt zorg voor een soepele en vloeiende overgang waarbij onderwijs en kinderopvang naadloos in elkaar overlopen.

De voor- en naschoolse opvang heeft de beschikking over verschillende ruimtes zoals een timmerkamer, een aparte 7+ ruimte en een kindvriendelijke keuken. Ook wordt er gebruik gemaakt van de gymzaal en de aula.  Bovendien trekken de kinderen er, onder begeleiding, veel op uit naar bijvoorbeeld bos, duinen en strand.

Van maandag tot en met vrijdag van 07.30 – 18.30 uur zijn de kinderen welkom! In de vakanties bieden we een gevarieerd vakantieprogramma met leuke, sportieve en creatieve activiteiten.

 

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging. 

Samenwerking

BSO De Boomhut vangt kinderen op van de Sokkerwei, Paulusschool, Cuneraschool, Juliana van Stolbergschool, en Helmgras. Met deze scholen is intensieve afstemming over de ontwikkeling van uw kind. BSO De Boomhut werkt verder samen met lokale sport- en culturele verenigingen.

Kom kijken en kennismaken!

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact