info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Bergen De Duinclub

De Duinclub is gevestigd aan het Zakedijkje in de Brede Bergense School. De ligging van deze vestiging leent zich goed voor uitstapjes naar bos, duin en strand en speelterrein Het Saene.

Binnen

De Duinclub beschikt over twee royale groepsruimtes. Voor kinderen van 4-7 jaar is er rust na schooltijd. Zij spelen in de bouw- of poppenhoek, doen spelletjes of knutselen. Voor de kinderen van 8 jaar en ouder is er een uitdagend activiteitenaanbod, maar is er ook ruimte om te loungen en te chillen.

Buiten

De Duinclub beschikt over een avontuurlijke buitenruimte. Daarnaast gebruiken de kinderen ook de buitenruimtes van de in hetzelfde pand gevestigde basisscholen, en het avontuurlijke speelgebied "het Saene", recht tegenover de Duinclub.

Bijzonder

Praktisch

GGD rapport

Lees hier het GGD rapport over deze vestiging. 

Samenwerking

De Duinclub vangt kinderen op van de Matthieu Wiegmanschool, Lucebertschool, en de Willem Alexanderschool. Met deze scholen is intensieve afstemming over de ontwikkeling van uw kind. De Duinclub werkt verder samen met Golfbaan Sluispolder en andere lokale sport- en culturele verenigingen.

Kom kijken en kennismaken!

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact