info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Buitenschoolse opvang

Groeien doe je niet alleen. Daar heb je anderen voor nodig. Want samen weet en kun je meer. Wij werken elke dag samen met kinderen, hun ouders of opvoeders, het onderwijs en andere organisaties aan een basis voor het leven. Samen laten we kinderen volledig tot bloei komen. En als we dit bereiken, groeien we allemaal.

Wij bieden kinderen elke dag een veilige omgeving waarin ze zich welkom voelen. Bij ons mogen ze zichzelf zijn. We prikkelen kinderen om het beste uit zichzelf te halen en bereiden hen voor op de toekomst. Ze leren hun eigen mogelijkheden volledig te benutten. Zo kunnen ze met lef deze uitdagende wereld tegemoet treden.

Kinderen komen tot bloei door het rijke aanbod aan activiteiten, die we afstemmen op de leeftijd en belangstelling van uw kind. (Spelend) leren en ontspannen gaan hierbij hand in hand. Voor of na school, of tijdens de vakantie: bij een Forte BSO is altijd iets leuks te doen. En dankzij onze mogelijkheden voor flexibele en extra opvang kunnen we ook uw onvoorziene behoefte aan opvang vervullen. 

Klik links in het menu op de vestiging van uw keuze, of bekijk de vestigingen op deze kaart

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact