info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Pedagogisch beleid

Een vestiging van Forte Kinderopvang is als een leefgemeenschap, waar kinderen samen activiteiten kunnen ondernemen en zo het beste uit zichzelf halen. Ze leren spelenderwijs communicatieve en sociale vaardigheden en krijgen zo inzicht in hoe de wereld werkt. Daarin werken we nauw samen met de ouders of opvoeders, het onderwijs en andere organisaties.

STER waarden als startpunt van de groeilijn

Ons groeiplan is gezaaid in vruchtbare grond dankzij onze eigen pedagogische STER waarden: Samen, Talent, Ervaren en Ruimte (afgekort STER). Deze vormen de basis van ons pedagogisch beleid, waarmee we bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast is het beleid gestoeld op de opvoedingsdoelen van Riksen-Walraven.

Forte STER waarden:

In alle vestigingen van Forte Kinderopvang hangt het STER bord. Alle activiteiten die we binnen de opvang ondernemen, vallen onder één van deze basiswaarden. De uitleg van het pedagogisch beleid en de STER waarden vindt u in de verkorte versie van ons pedagogisch beleid. Binnenkort vindt u hier de download. 

Pedagogische cirkel

Onze vier STER waarden heeft Forte vertaald in de pedagogische cirkel: een schematische weergave van het pedagogische beleid.

Bij vragen lichten wij ons pedagogisch beleid graag toe. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact