info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

OC Castricum

De Oudercommissies (OC) vertegenwoordigen de belangen van de kinderen en hun ouders/verzorgers. Elke vestiging van Forte Kinderopvang heeft een OC. De OC komt zelfstandig, of in overleg met ouders, met voorstellen en ideeën rondom de opvang. Op organisatieniveau worden de commissies vertegenwoordigd door de Centrale Oudercommissie.

Via de Nieuwsbrief van Forte Kinderopvang wordt u op de hoogte gehouden van alle zaken omtrent de OC. Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u de leden van de oudercommissie altijd aanspreken of mailen. Ook bent u welkom bij vergaderingen van de OC Castricum. Neem graag contact met ons op als u een vergadering wilt bijwonen. Onze volgende vergadering vindt plaats op woensdag 11 april 2018. 

Even voorstellen

De leden van de Oudercommissie Castricum:


Vergaderingen en agenda

De notulen van de OC vergaderingen worden via de Nieuwsbrief gecommuniceerd, of zijn op te vragen bij de voorzitter van de bewuste Oudercommissie, via e-mail: oc.castricum@fortekinderopvang.nl of bij Forte Kinderopvang via susangoudsblom@fortekinderopvang.nl.


Wordt u ook lid?

Naast het feit dat u inspraak heeft in de kwaliteitsverbetering rondom de kinderopvang, biedt het lidmaatschap van de OC meer voordelen. Zo heeft u regelmatig een gezellige bijeenkomst met andere ouders. U bent meer betrokken bij de opvang van uw kind en goed op de hoogte van de kwaliteit en inhoud van de kinderopvang van Forte. Ook krijgt u meer inzicht in de wet- en regelgeving rondom de kinderopvang en in beleidszaken en protocollen. Als dank ontvangt u bovendien elk jaar een extra dag opvang per kind.

Voor de volgende vestigingen worden nog leden gezocht: BSO De Boomhut, BSO De Puikman, BSO Koekoeksbloem, POV 't Drempeltje, POV Visser 't Hooftschool, Peuterklas Montessorischool.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier.  Ook kunt u contact opnemen met de voorzitter van deze Oudercommissie.

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact