info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Missie, visie en waarden

Missie 

Forte Kinderopvang laat je groeien. Maar groeien doe je niet alleen. Daar heb je anderen voor nodig. Want samen weet en kun je meer. Wij werken elke dag samen met kinderen, hun ouders of opvoeders, het onderwijs en andere organisaties aan een basis voor het leven. Samen laten we kinderen volledig tot bloei komen. En als we dit bereiken, groeien we allemaal.

Forte Kinderopvang heeft daarom als missie: "Samen het beste uit jezelf halen".

Visie

Wij zetten ons, samen met onze partners, elke dag maximaal in om het beste individuele ontwikkelaanbod in een groep voor alle kinderen en ouders in Noord-Holland te bieden en toegankelijk te maken.

Forte waarden

Forte heeft eigen kernwaarden vastgesteld: de Forte waarden. Deze waarden staan in verbinding met onze pedagogische (STER) waarden van ons pedagogisch beleid. De pedagogische STER waarden zijn het kompas voor het uitvoeren van ons pedagogisch handelen; de Forte waarden zijn de leidraad voor het dagelijks handelen binnen Forte Kinderopvang. Aan de basis van zowel de STER- als de Forte waarden staat de missie  “Samen het beste uit jezelf halen”.

De Forte waarden geven richting aan onze hele organisatie:

Veilig:

Forte biedt een veilige omgeving om in op te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Welkom:

Door in te spelen op de behoeften van kinderen en hun ouders zorgen we ervoor dat ze zich welkom voelen bij Forte. Daarbij overtreffen we graag ieders verwachtingen.

Groei:

Forte zet alle talenten en vaardigheden die ze in huis heeft in om kinderen en hun ouders het beste uit zichzelf te laten halen. Bij ons mag je worden wie je bent.

Lef:

We kijken verder dan onze neus lang is. We denken graag buiten de vaste kaders en nemen de vrijheid om te zoeken naar de beste oplossing. Als we denken, weten of voelen dat iets kan bijdragen aan de ontwikkeling en het welzijn van een kind, realiseren we dit. 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact