info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Peuteropvang bij basisschool Meander

Vanaf 3 september kunnen peuters uit Heiloo terecht bij basisschool Meander om samen te spelen en te leren. In deze school start Forte Kinderopvang opvang voor peuters van 2 tot 4 jaar oud. Door opvang in de school zelf wordt de overgang naar de lagere school een stuk makkelijker voor de bijna-kleuters.

Peuteropvang Meander start na de zomervakantie in een eigen lokaal in de basisschool. De peuters kunnen hier samen spelen, leren en ervaringen opdoen in een gezellige sfeer. Ze krijgen een rijk aanbod aan activiteiten gebaseerd op leeftijd en belangstelling, door middel van het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Uk en Puk. Het voordeel van opvang in de school is dat er een doorgaande ontwikkellijn met school ontstaat: zo wordt de drempel naar school voor de kinderen een stuk lager en groeien de peuters met plezier richting de basisschool.

Peuteropvang Meander is toegankelijk voor alle kinderen: doorstromen naar de Meander is een mogelijkheid, maar geen vereiste. Bij deze vorm van opvang hebben ouders recht op Kinderopvangtoeslag of subsidie. Dat betekent dat ouders vanuit de overheid een tegemoetkoming in de kosten krijgen. De peuteropvang is open op de combinatieochtenden maandag en donderdag, en op dinsdag en vrijdag.

Bij Peuteropvang Meander zijn nog plaatsen vrij. Meer informatie vind u hier en via 0251-658058.

 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact