info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Opening peuteropvang Meanderschool

Een nieuwe locatie en een nieuw lokaal met nieuw speelgoed, maar wel met vertrouwde gezichten: voor de peuters van peuteropvang Meander begon het nieuwe schooljaar goed! Om alle nieuwigheden te vieren, wordt peuteropvang Meander maandag 17 september om 8.45 uur feestelijk geopend. Heel Heiloo is hierbij van harte welkom!

Bij Peuteropvang Meander wordt een bijzondere plek ingenomen door een houten boom, die gemaakt is door de houtbewerkingsafdeling van de Sint Willibrordusstichting. Deze boom gaat een hoofdrol spelen bij de seizoenen die de peuters bij de peuteropvang doorbrengen, en bepaalt het ritme van de kinderen. De peuters van 2 tot 4 jaar oud spelen en leren samen in een gezellige sfeer en binnen VVE methode Uk & Puk. Op maandag 17 september om 8.45 uur is iedereen van harte welkom voor de feestelijke opening.

Door opvang in de Meanderschool wordt de overgang naar de basisschool een stuk makkelijker voor de kinderen. Peuteropvang Meander is toegankelijk voor alle kinderen: doorstromen naar de Meander is een mogelijkheid, maar geen vereiste. Bij deze vorm van opvang hebben ouders recht op Kinderopvangtoeslag of subsidie. Bij Peuteropvang Meander zijn nog plaatsen vrij. Meer informatie via of bel met 0251-658058.

 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact