info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Open ochtend peuteropvang Teddybeer Heiloo

Zaterdag 7 april tussen 10.00-12.00 uur zijn (bijna) peuters en hun ouders van harte welkom bij de open ochtend van Forte peuteropvang Teddybeer aan de Holleweg 149a. Tijdens de open ochtend is er van alles te doen voor de kinderen, zoals een springkussen, teddybeertjes knutselen, berenpannenkoeken versieren, schminken en ballonnendiertjes maken.

Nog niet alle ouders in Heiloo zijn bekend met peuteropvang Teddybeer aan de Holleweg, waar kinderen van 2-4 jaar genieten van samen spelen en delen, en zich daarmee voorbereiden op het basisonderwijs. Daarom is iedereen van harte welkom tijdens de open ochtend bij peuteropvang Teddybeer om kennis te komen maken met de manier waarop peuteropvang bij Forte Kinderopvang is ingericht, maar vooral om zelf te zien hoe gezellig het bij Teddybeer is.

Peuteropvang Teddybeer voldoet aan de nieuwe wettelijke eisen voor wat vroeger peuterspeelzalen waren. Peuteropvang is kortdurende, brede ontwikkelingsstimulering voor peuters van 2-4 jaar en is ingevoerd zodat er een betere afstemming is tussen kinderopvang, peuterspeelzaalwerk en basisonderwijs. Door actief bezig te zijn en samen te spelen stimuleren kinderen hun spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden. Zo wordt binnen de Forte peuteropvang een stevig fundament voor het basisonderwijs gelegd, zodat de kinderen tot bloei komen binnen een doorgaande leerlijn met de basisschool.

De open ochtend is op zaterdag 7 april tussen 10.00-12.00 uur bij peuteropvang Teddybeer, Holleweg 149a. Ouders die niet op de datum van de open ochtend kunnen zijn natuurlijk ook welkom op een ander tijdstip: via www.fortekinderopvang.nl is een afspraak te maken voor een rondleiding. Er zijn nog plaatsen vrij, meer informatie via 0251-658058.

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact