info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Open middag bij Forte BSO Boekenstein

Op woensdag 4 april tussen 14.30-16.30 uur kunnen kinderen en hun ouders tijdens een open middag kennismaken met Forte BSO Boekenstein. Tijdens deze middag horen ouders en kinderen van 4-12 jaar hoe kinderen voor en na schooltijd worden opgevangen met een keur aan activiteiten, uitstapjes en workshops, of zich gewoon lekker kunnen ontspannen bij de Forte BSO.

Tijdens de open middag is er natuurlijk ook iets leuks te doen: kinderen kunnen meedoen aan de gratis workshop Bloembollen planten, zich laten schminken, of hun dorst lessen aan de limonadefontein. Ouders en kinderen kunnen daarnaast kennismaken met de pedagogisch medewerkers van BSO Boekenstein en horen hoe Forte Kinderopvang, onder andere in de vorm van allerlei leuke activiteiten bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen van 4-12 jaar oud.

Bij BSO Boekenstein worden kinderen opgevangen van basisscholen de Elkerlyc en de Zuidwester. Hier is voor de kinderen altijd iets leuks te doen: uitjes, workshops en een actief sport- en spelprogramma. Ook is de BSO tijdens schoolvakanties open met een speciaal op de vakantie afgestemd activiteitenprogramma, zodat de kinderen een echt vakantiegevoel hebben. Daarnaast biedt de Forte BSO zwemlessen via Zwemschool Loos en gezonde biologische warme maaltijden. Bovendien is er door intensieve samenwerking met de basisscholen een doorgaande ontwikkellijn tussen basisschool, opvang en ouders. Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen daarnaast ook nog eens terecht bij de BSO 7+ bij de Foresters, waar ze zich uit kunnen leven in een speciaal op deze leeftijdscategorie afgestemd programma.

De open middag is op woensdag 4 april tussen 14.30-16.30 uur bij Forte BSO Boekenstein, Boekenstein 43a. Ouders die niet op de datum van de open middag kunnen zijn natuurlijk ook welkom op een ander tijdstip: hier kunt u een afspraak maken voor een rondleiding. 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact