info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Komt dat zien bij de Theater BSO in Heiloo!

Bij Theater BSO Nijverheidsweg was onlangs een levende poppenwinkel te vinden. Bij deze Forte BSO hebben de kinderen namelijk de beschikking over een echt podium, waar dagelijks voorstellingen door de kinderen worden verzonnen en uitgevoerd, zoals het theaterspektakel De Levende Poppenwinkel.

Sinds vorig jaar is BSO Nijverheidsweg, samen met kinderdagverblijf De Paradijsvogel, gevestigd in het pand van Sierhuis op het industrieterrein vlakbij de A9. Naast de gebruikelijke Forte BSO activiteiten kunnen de kinderen hier op theateravontuur op een groot podium, volledig uitgerust met lichten, microfoons, toneelattributen, zelfgemaakte decors en kostuums. De levende poppenwinkel is een voorbeeld van een theaterspektakel die door de BSO kinderen is bedacht. In de voorstelling kwamen de poppen tot leven wanneer de baas van de winkel sliep en zetten dan de winkel op z'n kop! Elke pop in de winkel kon iets bijzonders. Zo waren er voetbalpoppen, danspoppen, vechtpoppen en oma-poppen te zien.

Op het podium staan, jezelf presenteren als circusdirecteur, danser of je eigen geschreven lied zingen: alle rollen die kinderen in zich hebben, krijgen op het toneel vorm. Samen met een pedagogisch medewerkster die ook docent in de kunsten en creatief therapeut is, ontdekken de kinderen nieuwe kanten van zichzelf en waar hun talent ligt. Zo leren ze zich te vormen en te staan voor wie ze zijn en wat ze kunnen, wat ze vervolgens dagelijks laten zien aan hun ouders in de dagsluiting bij de BSO.

En even geen zin in toneel? Dan biedt de BSO een grote keuze aan activiteiten die worden afgestemd op de leeftijd en belangstelling van het kind. Zoals een eigen spel maken, zingen, dansen, uitstapjes naar buiten, maar ook yogalessen en gedichten schrijven zijn mogelijk. Natuurlijk is er ook ruimte voor kinderen die gewoon lekker willen relaxen met een boekje of een spelletje. En tijdens de schoolvakanties trekken de kinderen erop uit, zodat ze een echt vakantiegevoel hebben. Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen daarnaast ook nog eens kiezen voor de BSO 7+ bij de Foresters, waar lekker gesport kan worden.

Er zijn nog BSO plaatsen vrij: Forte Kinderopvang daagt ouders uit om langs te komen en zelf het podium uit te proberen! Vraag een rondleiding aanl of bel met 0251-658058.

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact