info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Hoog bezoek voor Forte Kinderopvang tijdens Voorleesdagen

Van 24 januari t/m 3 februari 2017 vinden de Nationale Voorleesdagen weer plaats. Tijdens het Voorleesontbijt op woensdag 24 januari komen talloze bekende én onbekende Nederlanders voorlezen aan peuters en kleuters om zo het voorlezen te stimuleren.

Castricum en Limmen:

Forte Kinderopvang mag hoog voorleesbezoek ontvangen: maar liefst 3 wethouders én de burgemeester komen voorlezen bij de Forte kinderdagverblijven en peuteropvanglocaties in Castricum en Limmen.
Burgemeester Mans komt bij peuteropvang 't Drempeltje de kinderen voorlezen, terwijl wethouder Rood van Onderwijs de kinderen van kinderdagverblijf Het Zandkasteel bezoekt. De kinderen van kinderdagverblijf De Vuurtoren worden voorgelezen door wethouder Steeman van Cultuur. En tenslotte wordt kinderdagverblijf Eigen Wijs in Limmen ook nog bezocht door wethouder Swart.

Middenbeemster en Zuidoostbeemster:

In Middenbeemster leest wethouder Butter de kinderen van peuteropvang De Speelhut voor, en komt gemeentesecretaris mevrouw van Duivenvoorde langs om de kinderen van kinderdagverblijf Ootje Tontel voor te lezen. In Zuidoostbeemster komt wethouder Zeeman voorlezen bij kinderdagverblijf De Boomhut.

Bij alle vestigingen van Forte Kinderopvang wordt aandacht besteed aan de Nationale Voorleesdagen. Dit heeft als doel het voorlezen aan kinderen te bevorderen. Voorlezen aan kinderen is belangrijk: het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt veel plezier. Elke dag voorlezen is een feest! Voor meer informatie kunt u kijken op www.nationalevoorleesdagen.nl of bellen met 0251-658058

 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact