info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Forte kinderen trekken erop uit

Tijdens de komende zomervakantie zijn er volop leuke dingen te doen bij de BSO's van Forte Kinderopvang, waarbij de kinderen meer dan ooit er op uit trekken. Zes weken lang krijgen de kinderen gezellige en coole uitstapjes aangeboden zoals crossfietsen, een theatervoorstelling, Zuiderzeemuseum, Sprookjeswonderland, Land van Fluwel en nog veel meer.

Grote kans dat u de kinderen van de Forte BSO´s tegen gaat komen deze vakantie. Om ervoor te zorgen dat kinderen tussen 4 en 12 jaar die tijdens de vakantie de BSO bezoeken een echt vakantiegevoel hebben, heeft Forte Kinderopvang een programma vol leuke activiteiten. Deze zomervakantie staat in het teken van activiteiten binnen de thema's "Water" en "Kunst", maar worden er ook meer uitstapjes dan ooit georganiseerd.

Elke BSO regio van Forte Kinderopvang heeft een eigen programma. Een greep uit het aanbod: bodyboarden, suppen, theatervoorstelling "Naut en Dein", crossfietsen, Zuiderzeemuseum, Sprookjeswonderland, Land van Fluwel, De Poelboerderij, De Hoep, en nog veel meer. Daarnaast is er van alles te doen op de vestigingen zelf. Zo kunnen de kinderen zich uitleven in allerlei creatieve en culinaire uitspattingen, zijn er allerlei spelletjes te doen, of kunnen ze gewoon even lekker chillen. Rondom de vestigingen is ook nog van alles te beleven, zoals het leven in de sloot bestuderen en op pad met het water-doe-boek.

Kortom: weer of geen weer, de Forte kinderen gaan zich niet vervelen en gaan een heerlijke zomervakantie tegemoet. Voor meer informatie kunt u hier kijken of bellen met 0251-658058.

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact