info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Feestelijke opening KDV/POV De Molen en BSO Molenweg

Het vernieuwde gebouw van kinderdagverblijf en peuteropvang De Molen en BSO Molenweg van Forte Kinderopvang wordt op 16 oktober aanstaande feestelijk geopend. Wethouder Mesu van Onderwijs, Esther Zijl (bestuurder Forte Kinderopvang), Robert Smid (directeur-bestuurder ISOB) en Carola van der Eng (directeur Teun de Jagerschool) zullen dan het gebouw officieel voor geopend verklaren.

Nu de kinderen en het team van het kinderdagverblijf en de peuteropvang van Forte Kinderopvang zich helemaal thuis voelen in de vernieuwde ruimte, wordt het tijd voor feestelijke opening door de wethouder, bestuurders van Forte en ISOB en de directeur van de Teun de Jagerschool. Na de officiele plechtigheid is er tijdens de feestelijke opening van alles te doen voor de Forte kinderen, zoals een interactief poppentheater, ballonfiguren maken en een springkussen. Ook voor de kinderen van de BSO wordt er 's middags nog een klein feestje georganiseerd.

Kinderdagverblijf en peuteropvang De Molen en BSO Molenweg zijn na de zomervakantie gestart op hun nieuwe locatie aan de Molenweg. Door het combineren van drie soorten opvang op één centrale plek aan de Molenweg ontstaat er een natuurlijke doorgaande ontwikkellijn voor kinderen van 0-12 jaar.

Het pand heeft tijdens de zomervakantie een flinke opknapbeurt gehad, zowel aan de binnen- als buitenkant. Ook nieuw is dat peuteropvang De Molen 5 ochtenden per week open is en kinderdagverblijf De Molen van maandag t/m donderdag en vrijdagochtend geopend is. Bij BSO Molenweg worden kinderen op maandag t/m donderdag opgevangen. Er zijn nog plaatsen vrij bij alle drie de opvangvormen: kijk hier voor meer informatie.

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact