info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Samenwerken met Forte

Forte Kinderopvang werkt met diverse partijen intensief samen vanuit haar visie en kennis over kinderopvang. Ruim 40 jaar professionele ervaring in kinderopvang heeft deze visie gevormd. Dit maakt Forte Kinderopvang tot een krachtige samenwerkingspartner met veel kennis over de ontwikkeling en het welbevinden van kinderen. In de samenwerkingsverbanden die Forte Kinderopvang aangaat staan lange termijn, gelijkwaardigheid en wederkerigheid centraal.

Wilt u met ons samenwerken om kinderen zich thuis te laten voelen? 

Onderwijs

Forte Kinderopvang is al jarenlang een betrouwbare partner voor het basisonderwijs. Van afstemming en overdracht van peuters die van kinderopvang naar de basisschool gaan, tot aan begeleiding en advies bij het invoeren van het continurooster. Wij dragen graag ons steentje bij vanuit onze kennis en ervaring. 

Door een intensieve samenwerking met basisscholen zorgen we vervolgens tijdens de basisschoolperiode voor een doorgaande lijn op drie niveaus: onderwijs, opvang en ouders. Zo profiteren kinderen van een samenwerking op maat. 

Daarnaast zijn wij ervaren en enthousiaste vormgevers van de Brede School en het Integraal Kindcentrum.

Gemeentes

Uiteraard is Forte Kinderopvang ook ervaren in het samenwerken met gemeentes. Over zowel praktische als beleidsmatige zaken is zeer regelmatig contact. Daarnaast wordt er op verschillende locaties in samenwerking met de betrokken gemeentes nieuwe huisvesting ontwikkeld.  

Sport- en culturele instellingen

Ons rijke aanbod aan activiteiten komt onder andere tot stand door intensieve samenwerkingen met lokale sport- en culturele instellingen, Staatsbosbeheer en zwembaden binnen onze gemeentes.

Maar de samenwerking gaat verder. Met enkele sportverengingen zijn wij een langdurige samenwerking aangegaan door bijvoorbeeld de huisvesting van de BSO en de sportactiviteiten te combineren. Een ander voorbeeld is de samenwerking met zwembad de Witte Brug, zwembad de Beeck en zwembad Loos bij onze Zwem BSO's. Ook hier zijn het de kinderen die profiteren van een intensieve samenwerking tussen kinderopvangorganisatie en maatschappelijke instelling.

Forte als partner

Wat heeft Forte Kinderopvang als samenwerkingspartner te bieden? Meer dan u denkt! 

Bent u op zoek naar een stevige partner op het vlak van kinderopvang en maatschappelijk ondernemen, dan kunnen wij elkaar inhoudelijk of op facilitair vlak wellicht versterken. Tenslotte is Forte Kinderopvang thuis in kinderopvang!

Contact over samenwerken

Wilt u eens vrijblijvend bespreken wat Forte Kinderopvang voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze directeur Esther Zijl: via e.zijl@fortekinderopvang.nl, of via 0251-658058. 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact