info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Peuteropvang

Groeien doe je niet alleen. Daar heb je anderen voor nodig. Want samen weet en kun je meer. Wij werken elke dag samen met kinderen, hun ouders of opvoeders, het onderwijs en andere organisaties aan een basis voor het leven. Samen laten we kinderen volledig tot bloei komen. En als we dit bereiken, groeien we allemaal.

Wij bieden kinderen elke dag een veilige omgeving waarin ze zich welkom voelen. Bij ons mogen ze zichzelf zijn. We prikkelen kinderen om het beste uit zichzelf te halen en bereiden hen voor op de toekomst. Ze leren hun eigen mogelijkheden volledig te benutten. Zo kunnen ze met lef deze uitdagende wereld tegemoet treden.

Spelen is groeien. Door actief bezig te zijn en samen te spelen stimuleren kinderen hun spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden. Zo leggen we binnen onze peuteropvang een stevig fundament voor het basisonderwijs, zodat de kinderen tot bloei komen binnen een doorgaande leerlijn.

Forte Peuteropvang

Al onze peuterspeelzalen zijn al enige tijd omgevormd tot peuteropvang. Peuteropvang is kortdurende, brede ontwikkelingsstimulering voor peuters van 2-4 jaar, met als doel een betere afstemming tussen kinderopvang, peuteropvang en basisonderwijs. Dit is gebeurd in het kader van de "Harmonisatie Peuterspeelzaalwerk" zoals dat door de overheid is bepaald.

Voor de vestigingen in Heerhugowaard en Egmond kunnen andere voorwaarden gelden. Kijk hiervoor op de pagina van de betreffende vestiging.

Altijd een vestiging in de buurt

Benieuwd welke vestiging van Forte Kinderopvang bij u in de buurt is?

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact