info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Open dagen

Om (toekomstige) ouders kennis te laten maken met de professionele zorg voor kinderen van 0 tot 4 jaar organiseert Forte Kinderopvang elke 1e woensdag van de maand een open dag bij haar kinderdagverblijven. Daarbij zijn alle geïnteresseerden welkom om een kijkje te nemen bij een kinderdagverblijf van Forte Kinderopvang. Bezoekers ontvangen een leuke goodiebag en maken bovendien kans op een gratis dag extra opvang!

Medewerkers laten tijdens de open dag zien op welke manier zij zorgen voor geborgenheid (ook voor de allerkleinsten), maar ook de binnen- en buitenruimtes waarover Forte beschikt kunnen bekeken worden. Daarnaast laten ze zien op welke manier het leeftijd- en belangstellingsgerichte aanbod van Forte een bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen.

Kijk voor een Forte vestiging in uw buurt op www.fortekinderopvang.nl/vestiging. Naast een rondleiding, uitleg en de goodiebag staat er natuurlijk koffie, thee en wat lekkers klaar.

Naast de open dagen zijn (toekomstige) ouders ook altijd welkom bij Forte Kinderopvang: klik hier om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Forte trakteert!

We laten nieuwe klanten graag kennismaken met de kwaliteit van onze kinderopvang. Iedereen die een klant aanbrengt profiteert hiervan mee. Daarom krijgen aanbrenger én nieuwe klant van Forte een welkomstcadeau. Vraag naar het "Forte trakteert!" kaartje, of kijk op www.fortekinderopvang.nl/fortetrakteert

 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact