info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Een dag bij het kinderdagverblijf

Een dag bij het kinderdagverblijf

Eigen ritme

Wij zorgen voor rust en regelmaat binnen het vaste dagritme van thuis, zodat kinderen zich geborgen en vertrouwd voelen. Daarnaast zorgen een aantal vaste gezamelijke momenten op de dag voor rust en houvast. Zo starten de kinderen gezamenlijk de dag en wordt er op vaste tijden samen iets gegeten en gedronken. Tussen de middag wordt er met de kinderen samen geluncht of warm gegeten. Oudere kinderen die niet meer slapen wordt naar behoefte een rustmoment of activiteit aangeboden. 

Activiteiten

Elke dag krijgen de kinderen activiteiten aangeboden, gericht op leeftijd en belangstelling. Daarnaast worden er regelmatig workshops aangeboden, zoals Muziek op schoot, Peuteryoga, Peuterjudo, Wolken kijken en vele andere leuke en leerzame workshops. De ruimtes zijn zodanig ingericht dat er voor elk kind materiaal én ruimte voor zijn/haar interesse en ontwikkeling is. Daarnaast is er natuurlijk gelegenheid voor vrij spelen of een rustmoment.

Forte Kinderopvang hanteert verder een open deuren beleid, wat past binnen het leeftijds- en belangstellingsgericht werken. Zo kunnen kinderen ook bij de andere groepen terecht voor een activiteit of even 'op visite' bij hun broertje of zusje. Ook spelen de kinderen zoveel mogelijk buiten, want slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding! 

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact