info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Kinderdagverblijven

Groeien doe je niet alleen. Daar heb je anderen voor nodig. Want samen weet en kun je meer. Wij werken elke dag samen met kinderen, hun ouders of opvoeders, het onderwijs en andere organisaties aan een basis voor het leven. Samen laten we kinderen volledig tot bloei komen. En als we dit bereiken, groeien we allemaal.

Wij bieden kinderen elke dag een veilige omgeving waarin ze zich welkom voelen. Bij ons mogen ze zichzelf zijn. We prikkelen kinderen om het beste uit zichzelf te halen en bereiden hen voor op de toekomst. Ze leren hun eigen mogelijkheden volledig te benutten. Zo kunnen ze met lef deze uitdagende wereld tegemoet treden.

De allerkleinsten komen tot bloei in onze speciaal ingerichte babyruimtes, binnen én buiten. Binnen de rust en regelmaat van thuis, zodat uw kind zich geborgen voelt. Maar ook oudere kinderen groeien, mede door het rijke aanbod aan activiteiten, die we afstemmen op de leeftijd en belangstelling van uw kind. En dankzij onze mogelijkheden voor flexibele en extra opvang kunnen we ook uw onvoorziene behoefte aan opvang vervullen. 

Bijzonder

Voor de vestigingen in Egmond en Heerhugowaard gelden andere voorwaarden. Kijk hiervoor op de pagina van de betreffende vestiging.

Altijd een vestiging in de buurt

Benieuwd welke vestiging van Forte Kinderopvang bij u in de buurt is?

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact