info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Inschrijven KDV

Inschrijving definitief na ondertekening

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor een Forte kinderdagverblijf en de Peuterklassen Montessori Alkmaar of Castricum. Na afronden van de online inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Zodra deze bevestiging door u is ondertekend en terug ontvangen is door Forte Kinderopvang, is de plaatsing definitief.

Op al onze opvangvormen zijn de Algemene Voorwaarden Kinderopvang van toepassing. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de afdeling klantenservice: 0251-658 058, klantenservice@fortekinderopvang.nl of stel uw vraag hier.

 

Gegevens ouder/verzorger 1

Dhr. Mevr.

Gegevens ouder/verzorger 2

Dhr. Mevr.

Gegevens kind

Locatie

  ochtend middag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
* Bij de keuze voor flexibele opvang kunt u in het opmerkingenveld onderaan aangeven om hoeveel dagen per week het gaat.

Kindgegevens

Ja
Nee
Gedeeltelijk

Huisarts

Tandarts

Noodnummer 1 (indien ouder(s) niet bereikbaar zijn)

Noodnummer 2 (indien ouder(s) niet bereikbaar zijn)

Hierbij machtig ik Stichting Forte Kinderopvang om de kosten voor de opvang automatisch van bovengenoemd rekeningnummer af te laten schrijven.
Ik wens geen gebruik te maken van automatische incasso. (N.B.: hiervoor worden € 3,50 administratiekosten per maand in rekening gebracht).

Ik ga akkoord met de vastlegging van mijn gegevens ten behoeve van het verwerken van mijn aanmelding bij Forte Kinderopvang. Forte respecteert mijn privacy

Heeft u nog opmerkingen bij uw inschrijving?

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact