info@fortekinderopvang.nl | 0251 - 658 058

Een dag bij de BSO

Een dag bij de BSO

Spelen en ontspannen

Na schooltijd halen onze pedagogisch medewerkers uw kind op van school. Daarna is er voor ieder kind een moment van rust, met een luisterend oor van de pedagogisch medewerkers. Daarna gaan de kinderen spelen en vinden er diverse activiteiten en workshops plaats. Daarbij worden de activiteiten en het vrij spelen zorgvuldig afgewisseld. Kinderen hebben hierbij zelf inspraak, en leren zo spelenderwijs dat ze invloed hebben in alles wat ze aangaat. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat kinderen altijd een leuk tijdverdrijf vinden: of ze nu liever een activiteit willen doen of juist even tot rust willen komen met een boek of wat knutselwerk.

En bij een Forte BSO is altijd wat leuks te doen! Kijk voor alle activiteiten en workshops op de Forte BSO's op www.fortebso.nl.

Jong en oud

De jongste kinderen uit de groepen 1 t/m 3 hebben behoefte aan een rustige en veilige plek waar ze lekker kunnen ontspannen, spelen en bijkomen van de schooldag. Kinderen vanaf groep 4 hebben juist behoefte aan activiteiten die meer bij hun leeftijd passen. Forte BSO's bieden voor alle leeftijdsgroepen activiteiten op maat,  met genoeg uitdaging, afwisseling en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties bieden de BSO's een vakantieprogramma tjokvol leuke activiteiten De hele vakantie lang kiezen de kinderen uit gezellige uitstapjes en coole workshops, zodat ze een echt vakantiegevoel hebben. Uw kind is tijdens de vakantieperiode de hele (of halve) dag welkom, en krijgt iedere dag weer de kans om in een gezellige omgeving te spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Contact

Bel 0251 - 658 058 of stel uw vraag via e-mail.

Naar contact